Werken bij Limagrain

Werken bij Limagrain

Werken bij Limagrain, het bedrijf achter het merk LG Seeds, is veel meer dan een carrière. Bij ons werk je elke dag opnieuw aan de landbouw van morgen, aan continue gewasverbetering en de commercialisatie daarvan en daarmee aan de continuïteit van onze onderneming.

Onze medewerkers voelen zich verbonden met de agrarische ondernemers, de natuur en planten, en zoeken steeds naar het creëren van waarde door het verbeteren van planten.

Openstaande vacatures

1. Vacature administratief medewerker data analist

We zijn op zoek naar een gedreven data analist m/v.

Waaruit bestaan je werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het monitoren, onderhouden en verstrekken van bedrijfsinformatie (verkoop/financieel/productie/ overige bedrijfsinformatie). Je analyseert en rapporteert deze informatie naar diverse collega’s en het managementteam. Je maakt hierbij onder andere gebruik van Excel, Dynamics AX (huidig)/ SAP (toekomst).

Je bent het eerste aanspreekpunt voor ICT gerelateerde onderwerpen in de kantoor- en industriële omgeving en werkt samen met de Benelux delivery & support ICT-afdeling in Nederland. In de komende tijd ben je nauw betrokken bij de implementatie en nazorg van het ERP-systeem SAP. Specifiek voor de implementatie van een nieuw master datasysteem, key-user voor de inkoop en logistieke processen van ons bedrijf. En tenslotte het opzetten van een nieuw bedrijfsinformatiesysteem (BI-tool Micro Strategy).

Wat je nodig hebt voor deze functie

Een bachelor diploma (bijvoorbeeld informatica, statistieken, economie) of dit niveau door ervaring verkregen. Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en kunt projectmatig werken. Je bent flexibel, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. Kennis van SAP is een pluspunt. Je beschikt over een goede Engelse en Franse taalvaardigheid.

Wij bieden je

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een internationaal opererend bedrijf. We bieden prima arbeidsvoorwaarden en een plezierige samenwerking met enthousiaste collega’s.

Meer weten?

Bel voor meer informatie Carine Steurbaut, assistente P&O, tel: +32 55 39 02 23.
Je sollicitatie kun je sturen aan recruitment@limagrain.be.

2. Vacature voltijdse operator m/v

(Werkzaam in een nieuwe productiesite voor het bereiden van zaadmengsels)

Voor onze productieafdeling in Kluisbergen (Ruien) zijn we op zoek naar een gedreven voltijdse operator m/v

Waaruit bestaan je werkzaamheden

Na een inwerkperiode zal u deel uitmaken van het team dat instaat voor de productie van zaadmengsels en de logistiek er van. Dit omvat onder andere volgende taken: aanvoer grondstoffen naar de menginstallatie, uitwegen van nodige componenten, afvoer/aanvoer van halffabricaten via menginstallatie, bedienen – reinigen en onderhouden van de menginstallatie en inpaklijn, aanvoer verpakkingsmaterialen, onderhoud van het productieatelier en ander technisch materiaal, werken met heftruck, kwaliteitscontroles, laden/ lossen van vrachtwagens, visuele kwaliteitscheck aangeleverde en uit te leveren producten, locatiebeheer van de producten, en daarbij de nodige documenten invullen en verwerken.

Wat je nodig hebt voor deze functie

Je werkt stipt ordelijk en gestructureerd en dat zowel zelfstandig als in groep. Je hebt interesse in je werk, bent flexibel en hebt een gezonde dosis leergierigheid. Je hebt een heftruckattest of bent bereid dit te behalen. Verder kan je prima overweg met collega’s. Je hebt een basiskennis Nederlands of bent bereid dat te leren. Een aantal jaren werkervaring in een productieomgeving en een technische achtergrond is een pluspunt.

Wij bieden je

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende job op een spiksplinternieuwe site van een internationaal opererend bedrijf. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en een aangename samenwerking met enthousiaste collega’s.

Meer weten?

Voor informatie aangaande jobinhoud en praktische zaken kan u terecht bij kristof.depraetere@limagrain.be.
Je sollicitatie kan je sturen aan recruitment@limagrain.be

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwtjes in je mailbox.

    privacy Beleid.